CallCare: ``ontzorgen is ons vak``

Van bedrijven wordt verwacht dat ze constant bereikbaar zijn via telefoon, e-mail en WhatsApp. Maar contact onderhouden met klanten en relaties kan geen dagtaak voor u zijn. Voor ons wel: Ontzorgen is ons vak.
Wij zijn een ervaren en professionele antwoordservice uit Rotterdam en werken voor allerlei bedrijven in het MKB, maar zijn gespecialiseerd in de zorg en advocatuur.

Onze mensen zijn de kern van onze dienstverlening. Zij zijn uitstekend opgeleid, hebben ervaring en spreken meerdere talen. Bij Call Care besteden we geregeld aandacht aan training, hebben alle medewerkers een vast contract en hechten we belang aan een plezierige werkomgeving. Hierdoor zijn onze mensen in staat elk gewenst klantcontact op een goede manier af te handelen en zijn onze diensten van hoge kwaliteit. Call Care is een ervaren en betrouwbare telefoonservice die u ontzorgt met uw persoonlijke telefoniste op afstand.

Onze diensten

Telefonisch bereikbaar zijn is van groot belang voor bedrijven, maar ook een hele uitdaging. Laat u hierbij ondersteunen door de telefoonservice van Call Care. Onze telefonistes nemen de tijd om uw bellers professioneel en vriendelijk te woord te staan.

Een steeds groter deel van onze communicatie gaat via e-mail of WhatsApp. Call Care ondersteunt u graag bij het afhandelen van deze berichten. Dit doen wij al met veel succes voor diverse helpdesks en klantenservice.

Afspraken plannen kost veel tijd en dient zorgvuldig gedaan te worden. Call Care heeft ruime ervaring met agendabeheer in de medische zorg. Onze medewerkers stappen daardoor probleemloos in de rol van secretaresse op afstand.

Door onze ervaring hebben we bij Call Care scherp in beeld wat er nodig is om klanten optimaal, vriendelijk en professioneel te woord te staan. Hierdoor kunnen wij u ondersteunen met advies over de afhandeling van uw klantcontact.

gespecialiseerd in meerdere branches

Wij werken voor allerlei soorten bedrijven in met name het MKB, kleine en grote zorgpraktijken en hebben veel ervaring in de advocatuur en het ondersteunen van telefonische helpdesks.

mediquest
FP
Tragel Zorg
TNO
Kneppelhout Korthals Advocaten
Marqt
95%
telefoongesprekken binnen
10 seconden beantwoord
127
e-mails vandaag
20
jaar ervaring
22
Whatsapp berichten
vandaag
175
Calls per uur
vandaag
187
klanten buiten
kantoortijden
Neem contact op voor informatie
of een vrijblijvende offerte